Hvad du skal kigge efter i en Web-Hosting-tjeneste

Hvis du tænker med at sætte din egen hjemmeside, den vigtigste ting du bør overveje, er typen af web-hosting-tjeneste, du ønsker at benytte sig af. Der er en masse af web-hosting-tjenester på internettet i dag. Nogle af dem er endda tilbudt gratis.

Web-hosting-tjenester varierer meget i de funktioner, som virksomheden tilbyder. Og når det kommer til web-hosting følgende funktioner er de ting, du bør tjekke først:

1. det samlede webhotel leveres.

Webhotel svarer til mængden af filer du kan uploade til serveren. Naturligvis, jo større webhotel leveres, jo flere steder og sub-domæner du kan være vært for. Du kan også installere mange programmer, som plads ikke vil være et problem.

2. samlede trafik tilladt.

Nogle web-hosting-tjenester måler trafik et bestemt websted får. Når det kommer til dette aspekt, er ubegrænset trafik bedst. Hvis der er en grænse for den månedlige trafik til dit websted, er chancer, dit websted ikke vil vise på browsere de besøgende, der er over grænsen. Dette vil ikke gøre dit websted ser godt ud.

3. server oppetid.

Du vil have din hjemmeside op 100% af tiden, hvis det er muligt. Denne funktion er normalt afhængig af servere i din web-hosting-udbyder. Du skal sørge for, at du går med den virksomhed, der er helt pålidelige.

4. software, programmer og bundter inkluderet.

Dette er, hvor freebies kommer. Der er en masse af web-hosting-tjenester, der tilbyder installation programunderstøttelse. Den mest almindelige web-hosting-scripts og programmer i dag er Java, Php, og Frontpage. Prøv at finde ud af hvilke af disse er understøttet af din web-hosting tjenesteudbyder for at fastslå, om din webside vil arbejde for dem eller ej.

Udførelsen af dit websted er afhængig af din web-hosting-tjeneste. Kontroller, at du har tillid til din hjemmeside kun til eksperterne. Gå med det selskab, der forstår behovene hos deres kunder, når det kommer til oppetid og funktionalitet.