At vælge den rigtige arbejdsmiljø

Leder du efter et job kan være en skræmmende proces. Vi er meget fokuseret på at sige de rigtige ting, præsentere vores legitimationsoplysninger, overbevisende interviewerne at vi den rette person til jobbet. Men nogle gange er det vigtigt at tage et skridt tilbage og se på det miljø, vi forsøger at komme ind.
Tag et kig på ansatte. De interagerer på en positiv måde? Ser de glade, indhold? Eller kan du se en masse stresset ansigter? Når du skal kommunikere med medarbejdere, før eller efter din jobsamtaler, er det nemt? Eller synes det vanskeligt at forholde sig?
Miljøet har den rolige brummer af aktivitet, eller er det dødsens stille? På bagsiden, kan du høre radioer spille? Du kan være komfortable med det, eller du kan være en person, hvis koncentration er forstyrret af slags baggrundsstøj.
Kig på make-up af medarbejderne. Hvis du bor i et racistisk og etnisk forskelligartet område, befolkningens medarbejder afspejler det? Er der en stor andel af kvinder og minoriteter i magtpositioner? Eller er de øverste trin på rangstigen af virksomheden primært hvid og mand? Selv om du er en hvid mand, kan du sætte spørgsmålstegn ved det; en selskabsstruktur, der ikke afspejler dagens sociale værdier for mangfoldighed og lige muligheder kunne være en meget konservativ, strenge miljø uden en masse af mobilitet opad.
Hvad med medarbejderne aldersgruppen? De spænder fra high school år til pensionsalderen? Hvis du ikke kan se en masse ældre mennesker, du kan være på udkig i en almindelig make-up for, siger, en high-tech industri, eller du kan kigge på aldersdiskrimination.
Det er normalt ikke en god idé at quizzer potentielle arbejdsgivere om løn og fordele under din første interview; men før du underskrive på den stiplede linje, du har brug at vide, hvad de er, og du skal sørge for de er passende for dit behov. Finde ud af hvad dine udgifter er, og sørge for din grundløn – uden lovede overtidsbetaling eller bonusser – dækker disse udgifter. Glem ikke at dække en spareplan, underholdning og nogle langsigtede finansielle mål. Hvis du arbejder på fuld tid, er der ingen grund til du skal have at leve som en munk.
Har virksomheden en skriftlig politik af periodisk evaluering og rejser? Hvis ikke, kan det være overordentligt svært at tjene flere indtægter der.
Visse fordele, som sygesikring eller HMO dækning, får sjældnere; selv virksomheder, der fortsætter med at levere sundhedspleje dækning for deres medarbejdere kræver større co-betaler eller skære ned på dækning. Hvis det er tilfældet, Sørg for du har råd til fælles løn, eller hvis der er ingen tilgængelige forsikring, gøre sikker på din base løn kan mindst dække en individuel politik med katastrofale dækning.
En er stor virksomhed en uddannelse refusion for college og business klasser. Dette kunne meget vel betyde en virksomhed, der tilbyder mulighed for avancement. Hvis du er ansat, drage fordel af denne fordel; det kunne være det bedste du kan gøre for din karriere.
Uanset om du søger en fuld tid eller deltidsjob, er det vigtigt at finde ud af, om virksomheden ansætter deltid hjælp, og hvordan de behandler deres hjælp. De pro rata fordele for deltid mennesker? Har de tilbyder konkret arbejdsplaner for deltid mennesker, eller de tilbyder en del timere tyve timer om ugen, men forventer, at være til rådighed for fyrre? Manglende overholdelse af behovene i del timere er et rødt flag; denne form for ufølsomhed i sidste ende påvirker hver medarbejder i en eller anden måde.
Hold dine øjne åbne! At gøre den rigtige beslutning om en virksomhed miljø kan betyde forskellen mellem en fornøjelig arbejdsdag og en elendig en; Hvis du ikke formår at læse tebladene, vil du sandsynligvis ende op – på udkig efter et andet job. Husk, at arbejdsgiverne kigger på dig så tæt som du ser på dem, for at se om du er den rette person til deres virksomhed.